Veerseweg Middelburg

Veerseweg

Middelburg

Wonen in een prachtige stad

Aan de vriendelijke Veerseweg wordt direct aan een watergang een energie neutraal woningbouwplan uitgewerkt. Qua ligging een zeer aantrekkelijke locatie en door het beperkte aantal woningen zeer compact en intiem. Hier heeft u alle rust en ruimte, maar woont u toch op een steenworp afstand van het centrum van Middelburg.

 

vogelvlucht Veerseweg in Middelburg

 

Voortgang
Het ontwerp omgevingsvergunning ligt ter inzage bij de gemeente Middelburg. Indien de procedures naar wens verlopen, wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop te kunnen gaan.

 

Woningtypen
Zowel qua ontwerp als qua materiaalkeuze is het plan een zeer hoogwaardig en gevarieerd energie neutraal nieuwbouwplan geworden.
Qua woningen bestaat het plan nu uit de volgende typen, allen uitgevoerd met zonnepanelen en aardwarmtepomp:

  • tien vrijstaande geschakelde woningen
  • zes twee-onder-één-kapwoningen
  • zeven vrijstaande woningen (waarvan vier levensloopbestendige woningen). De twee grootste percelen op de uiterste hoeken mogen een bijzonder ontwerp krijgen. Indien kopers van deze twee woningen vroegtijdig bekend zijn, kunnen zij hun ideeën en wensen aan de architect doorgeven.

Bekijk de plattegronden en gevelindeling.

 

 

Woningtypen Veerseweg Middelburg

 

Monumentaal Middelburg
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Volgens CBS onderzoek is Zeeland de provincie waar de meest gelukkige mensen van Nederland wonen. In Middelburg kan uw woongeluk niet meer stuk! Keer op keer zult u zich verwonderen over al het monumentaal moois in Middelburg; of u nu een boodschap gaat doen of op weg bent naar een afspraak het is opnieuw genieten. Het prachtige stadhuis, de ‘Lange Jan’, De Kuiperspoort en de imposante pakhuizen op de kades zijn een prachtige aanblik en herinneren aan de tijden van weleer.

 

Vanuit Middelburg op pad
Middelburg ligt centraal en geeft u alle mogelijkheden om heerlijk op pad te gaan. Vanaf de Veerseweg kunt u alle kanten op!
Fietsen in de groene omgeving richting bijvoorbeeld het prachtige authentieke Veere of even uitwaaien op het uitgestrekte Noordzeestrand. Naar de zomermarkt in Zoutelande of een terrasje pakken in Domburg of wat denkt u van bezoek aan Deltapark ‘Neeltje Jans’.
Met de auto rijdt u zo, via de ontsluitingsweg de N57, naar Goes of bijvoorbeeld Antwerpen. Binnen 20 autominuten staat u in de gezellige stad Goes maar ook het populaire Antwerpen is binnen 40 autominuten te bereiken.

 

Middelburg bruist
In Middelburg hoeft u zich geen moment te vervelen. Sporten, winkelen en uitgaan kunt u hier naar hartenlust.
Een gezellige middag ‘shoppen’ met als bekroning op uw aankopen een heerlijke borrel op één van de vele terrassen. Uw vermoeide voeten even laten rusten en onder het genot van een hapje en een drankje nog eens alle winkels de revue laten passeren; in één woord heerlijk!
Er is veel te beleven op cultureel gebied in Middelburg! Naar de Stadsschouwburg voor een theatervoorstelling, een film kijken in de ‘Kloveniersdoelen’ of een bezoek brengen aan één van de vele culturele evenementen. Wat denkt u bijvoorbeeld van ‘het Nazomerfestival’; een concert beluisteren op het idyllische Abdijplein? En woont u op de Veerseweg dan is alles eenvoudig te voet of per fiets te bereiken!
Bent u een sportliefhebber?
Om uw lichaamsbeweging nog een ‘extra’ boost te geven heeft Middelburg een ruime keus aan sportfaciliteiten. Tennissen, voetballen, zwemmen, fitnessen of golfen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Interesse
Heeft u interesse in dit plan? Schrijf u dan nu vrijblijvend bij ons in en wij houden u op de hoogte.

Prijzen worden bekend zodra het plan definitief is.

 

Eén van de geïnteresseerden vertelde ons enthousiast:

“Ik volg het plan in de nieuwsbrieven en ik kom ook regelmatig op de locatie. Ik kan het goed volgen zo, de ontwikkeling van het plan, dat vind ik erg leuk. Ik fiets er langs en zie bijvoorbeeld dat alle bomen zijn gerooid, je ziet dus wat gebeuren. Ik ben geboren aan die weg en de plek blijft mij trekken. De Veersche Poort met alle winkels, het is gewoon een hele goede locatie. Je woont buitenaf met een goede ontsluiting en je bent toch zo in de stad. Dat ik daar straks alle voorzieningen op de begane grond kan hebben en aan de watergang kan wonen, dat vind ik gewoon heel erg aantrekkelijk. Ik heb er 50 jaar geleden nog aan geschaatst, aan die watergang. Ik heb er fijne herinneringen aan, wie weet kan ik er wel weer nieuwe maken! “