’s Heerenbos ‘s-Heerenhoek

s Heerenbos

's-Heerenhoek

Uw droomwoning in een gezellig dorp

In het leuke dorp ‘s-Heerenhoek heeft u nu de mogelijkheid om uw droomwoning te bouwen. Hier heeft u  de kans om rustig en met veel ruimte volledig in het groen te wonen.
Direct aan het dorpsbos liggen vijf vrije bouwkavels van 1.530 m2 tot 2.280 m2. Met veel privacy en een uitstekende zonligging kunt u ongestoord genieten van uw eigen tuin en bos; een unieke beleving.

 

Gezellig dorp
‘s-Heerenhoek is een gezellig dorp met een gering aantal bewoners, een hoog voorzieningenniveau en verschillende uitgaansmogelijkheden. Rustig wonen in een huis volledig naar wens is heerlijk, maar wellicht wilt u ook wel eens wat vertier? U kunt eenvoudig de deur achter u sluiten en het dorp in lopen voor een hapje en een drankje of zelfs een feest.
In Partycentrum ‘de Geveltjes’ in de Marktstraat; een locatie gebouwd als een klein Zeeuws dorpje met verschillende ruimtes vinden geregeld bruiloft-, personeels- en themafeesten plaats. Onder hetzelfde dak kunt u bij restaurant ‘Spek mie Stroop’, een restaurant in authentieke Zeeuwse omastijl, smullen van gerechten met Zeeuwse ingrediënten.
Tijdens Carnaval wordt het dorp omgedoopt tot ‘Paerehat’, de bewoners komen gezellig samen, met als hoogtepunt op zondagmiddag de grootse carnavalsoptocht.

 

Centrale ligging
‘s-Heerenhoek ligt zeer centraal tussen Middelburg en Vlissingen; met derhalve alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Zo kunt u optimaal genieten van het dorpsleven en de mooie locatie in de wetenschap dat u ook binnen 20 autominuten in Middelburg, Vlissingen of Goes bent. Het dorp is een prima uitvalsbasis; u kunt snel en eenvoudig een dagje winkelen, cultuur snuiven of een strandwandeling maken.

 

De ‘Zak van Zuid-Beveland’
Naast het bijzondere groene uitzicht vanuit uw tuin is in de omgeving van ‘s-Heerenhoek ook veel bijzondere natuur te bewonderen. Het dorp grenst namelijk aan Cultureel Landschap ‘de Zak van Zuid-Beveland’. Een uniek polderlandschap met kronkelige dijken, kreken, welen en vliedbergen.
Fotografeert u graag? Het groene en bloemrijke gebied zal u keer op keer mooie plaatjes opleveren. Tijdens het wandelen en fietsen zult u zich niet snel vervelen en u verwonderen over de geuren en kleuren om u heen. Ook paardrijden door de polder betekent volledig ontspannen terugkeren. Na zo’n buitenrit in alle rust en ruimte kunt u nog heerlijk mijmeren op de bank van uw droom(t)huis.

 

Interesse?
Wilt u op de hoogte worden gehouden over deze bijzondere kavels in ‘s-Heerenhoek? Schrijf u dan nu vrijblijvend in.

 

Vrije kavels 's Heerenbos 's-Heerenhoek