Noorderpolder Zierikzee

Noorderpolder

Zierikzee

Wonen in Noorderpolder is comfortabel centraal wonen waarbij u zo het weidse Zeeuwse landschap inloopt of fietst. In alle rust en ruimte uw nieuwe thuis. Met de keuze uit hoekwoningen, rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen of appartementen of bungalows. In de architectuur zijn fraaie Scandinavische stijlkenmerken toegepast. Bijzonder is dat u bij een aantal typen woningen nog invloed heeft op het uiterlijk van de woning.
Een nieuwbouwwijk met allure omgeven door groen. Allerlei voorzieningen zijn gemakkelijk dichtbij.  Zoals het fonkelnieuwe sportcomplex,  de zorgboulevard Zierikzee, maar ook het gezellige centrum van Zierikzee is binnen een aantal minuten te bereiken.
Gaat u met de auto op pad? Vanuit Noorderpolder rijdt u zo de N59 op.

 

 

Appartementen Sandström

Op deze fijne locatie Noorderpolder in Zierikzee kunt u nu prachtige gasloze appartementen volledig nieuw kopen.

Appartementen Sandström verrijst aan de noordkant van Zierikzee, in de wijk Noorderpolder. Het is er rustig wonen en maakt deel uit van de Scandinavische Velden, de tweede fase van het plan Noorderpolder.

 

De appartementen in Sandström zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers en variëren in grootte tussen de 80 en 112 m2. Alle appartementen zijn voorzien van ruime balkons, hebben standaard vloerverwarming en zijn geheel gasloos. Voor de energieopwekking hebben alle appartementen een eigen set zonnepanelen op het dak. Optioneel zijn er zonnepanelen bij te kopen om het energie kosten te minimaliseren! Daarnaast beschikken alle appartementen over een individuele berging op de begane grond en een individuele parkeerplaats.

 

Koopprijs van € 267.900,- tot € 369.900,- v.o.n.

 

Bekijk voor meer informatie de site www.natuurlijknoorderpolder.nl of download de brochure https://api.niki.nl/files/5752516