Nieuwbouw Zeeland biedt te koop aan

Nieuwbouw in

natuurrijke omgeving

Nieuwbouw Zeeland biedt te koop aan:
vrije kavels en woningen in een natuurrijke omgeving.

In uw nieuwe woning, volledig naar wens en voorzien van alle gemakken, begint u uw dag met een glimlach. Bij het ochtendgloren genieten van de eerste zonnestralen op uw terras met alleen het geluid van fluitende vogels en het ruisen van de bomen op de achtergrond. Wat woont u heerlijk en wat is het uitzicht prachtig! Stelt u zich eens voor altijd luxe, rust en ruimte……

 

De kavels en woningen die wij te koop aanbieden zijn bijzonder goed gesitueerd in een natuurrijke omgeving, waarvan een aantal zelfs direct aan het water. Iedere kavel garandeert adembenemend uitzicht; van bosrijk groen tot maritiem blauw.

 

Genieten van herten die in alle vroegte een kijkje komen nemen in uw prachtige tuin of uw blik wordt gevangen door een schitterend jacht dat net aanmeert. Dit is dagelijkse kost wanneer u op één van onze percelen woont.

 

Er zijn, door de unieke ligging van de bouwkavels en woningen, vele mogelijkheden om in de directe omgeving op pad te gaan. Prachtige fiets- en wandelroutes langs de kust met vele karakteristieke dorpen en buitenplaatsen. Maar ook de water- en golfsport is uitstekend te beoefenen. Daarnaast bieden een ruime keuze aan winkels en restaurants en de aanwezigheid van theaters, bioscopen en musea in de omgeving veel vertier.

 

Bekijk de diverse opties:

 

Kreek en Duin Westkapelle: wonen op 5 minuten lopen van het strand en natuurgebieden.

Jachthaven Kortgene: bouwen direct aan de jachthaven.

Veerseweg Middelburg: wonen in een prachtige stad.

Brabantse Wal Woensdrecht: natuurlijk wonen.

’s Heerenbos ’s-Heerenhoek: puur genieten omringd door groen.

Schietwilgendreef Kamperland: genieten van zee, strand en watersport.