Kreek en Duin Westkapelle

Kreek & Duin

Westkapelle

Bouwkavels verkocht: nog unieke penthouses te koop

Wonen op 5 minuten lopen van het strand en natuurgebieden
Direct aan de rand van het vriendelijke dorp Westkapelle, in de Charley Tooropstraat, bieden wij drie riante bouwpercelen aan.
Op deze perfecte plek heeft u uitzicht over het mooie natuurgebied ‘De Kreek’ en kunt u volop genieten van rust en ruimte. Binnen slechts vijf wandelminuten loopt u naar de duinen en het strand maar ook naar het dorp met haar uitstekende voorzieningen.

 

De kavels worden aangeboden vanaf € 249.000,- incl. BTW v.o.n.

 

Charley Tooropstraat 1 – 1.012 m2 – Verkocht

Charley Tooropstraat 3 – 1.256 m2 – Verkocht

Charley Tooropstraat 5 – 1.216 m2 – Verkocht

 

Resort Kreek & Duin
De royale kavels in Westkapelle maken deel uit van het plan ‘Resort Kreek & Duin’.  Dit prachtige project op deze bijzondere locatie omvat naast de drie bouwkavels veertig luxe appartementen en tien riante penthouses verdeeld over een drietal villa’s. De villa’s staan in een boog langs ‘De Kreek’ en geven vrij uitzicht over het mooie natuurgebied. De appartementen en penthouses zijn voor recreatief gebruik.
Voor de mensen die zich permanent in dit mooie gebied willen huisvesten zijn de bouwkavels beschikbaar.

 

De Kreek
De kavels zijn gesitueerd op een unieke locatie tussen het dorp Westkapelle en De Westkapelse Kreek. ‘De Kreek’ is ontstaan door een dijkdoorbraak en uitgegroeid tot een prachtig natuurgebied met mooie wandel- en ruiterpaden. Het ‘Schelpenpad’ langs ‘De Kreek’ geeft direct toegang tot het strand en de duinen.

 

Westkapelle
Westkapelle is een karakteristiek Zeeuws dorp met tal van winkels waaronder een supermarkt, bakker en doe-het-zelf-zaak.
Op de gezellige markt middenin het dorp zijn diverse terrassen en restaurantjes te vinden waar u optimaal kunt genieten van de Zeeuwse lekkernijen die zij serveren. Het dorp kent zelfs een museum; dijk- en oorlogsmuseum het Polderhuis.
En bent u een zonaanbidder dan zit u in Westkapelle goed! Hier heeft men namelijk het hoogst aantal zonuren van het land door de ligging op het meest westelijke puntje van Nederland.

 

Dichtbij het mondaine Domburg
Op slechts 5 km afstand van Westkapelle ligt het mondaine Domburg. Of het nu zomer of winter is, Domburg bruist. Hier zijn de restaurants top; van eten in een visrestaurant, op de beachclub tot in een Italiaans restaurant; in Domburg kan het allemaal!
Na heerlijk te hebben gewinkeld in de exclusieve boetiekjes kunt u eenvoudig neerstrijken op één van de verwarmde terrassen en uw inkopen nog eens bekijken.
Als echte golfer is het genieten op de Domburgsche golfbaan met een duinbaan en een echte golflinks. Met als extra uitdaging de zeewind aangezien de baan direct achter de duinen ligt.

 

Prettig wonen in ‘Zeeuws licht’
Schilders zoals Toorop en Mondriaan brachten hun zomers schilderend in Westkapelle door om van het prachtige Zeeuwse licht te genieten. Zij werden namelijk enorm geïnspireerd niet alleen door de karakteristieke bevolking maar ook door het mooie, heldere licht.
Het ‘Zeeuws licht’ zorgt ervoor dat het zo prettig wonen is aan de Zeeuwse Kust. De manier waarop de zoutkristallen uit de zee het licht weerkaatsen levert het unieke ‘Zeeuws licht’ op.

 

Interesse in een bouwkavel?
Bent u enthousiast en ziet u zichzelf al wonen aan ‘De Kreek’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Luxe bouwkavels Kreek en Duin