Inruilen

Inruilen

Ook bij de aankoop van een bouwkavel of een nieuwbouwwoning heeft u nu de mogelijkheid om uw huidige koopwoning in te ruilen!

Een unieke formule die door AVV Beheer is ontwikkeld om kopers de zorgen van de verkoop van hun huidige woning te besparen. Eenvoudig en snel overgaan tot aankoop van een bouwkavel of nieuwbouw-woning is dus nu geen enkel probleem! Wat een luxe!

 

Hoe werkt het in de praktijk
U koopt bij ons een bouwkavel/nieuwbouw woning en verkoopt uw huidige woning aan ons. Wij baseren de inruilprijs op een onafhankelijke taxatie en doen u een marktconform voorstel. De hoogte van de inruilprijs is afhankelijk van diverse factoren zoals type woning, prijsklasse, regio, ligging, verwachte verkoopduur, vergelijkbare woningen, onderhoudstoestand en de kwaliteit van de woning.

 

Geen dubbele lasten
Deze inruilconstructie geeft u zekerheid, ook voor het verkrijgen van de benodigde financiering.  U komt niet met dubbele lasten te zitten en doordat u geen overbruggingskrediet nodig heeft kunt u de financiering makkelijker rond krijgen. Feitelijk staat niets u meer in de weg om de stap te zetten en uw droomwoning te (laten) bouwen of te kopen. Na de aankoop kunt u direct aan de slag met ontwerpen en inrichten.

 

Koopcontract
Indien u met het voorstel akkoord gaat, dan maken wij een koopcontract op voor zowel de kavel/nieuwbouw woning als uw huidige woning. De verkoop van uw huidige woning en de aankoop van de kavel/nieuwbouw woning zijn dan onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zodra uw nieuwe woning gereed is nemen wij uw huidige woning over. Zo hoeft u niet tussentijds naar een andere woning te verhuizen. Kiest u voor inruil, dan kiest u voor veel gemak en zekerheid!