Handige links

Handige

links

Hier volgen enkele handige adressen die absoluut van pas komen bij het zelf realiseren van uw droomwoning.

 

Watkostbouwen.nl
Met deze site kunt u eenvoudig uw eigen woning samenstellen, per ruimte aangeven wat de wensen voor afwerking zijn om vervolgens tot een volledige berekening te komen.
Bent u tevreden? U kunt het ‘handboek’ uitprinten en voorleggen aan de architect als richtlijn voor het uiteindelijke ontwerp. Ook kan het gebruikt worden om voor te leggen aan de hypotheekverstrekker.

 

Smart2it.nl
Een softwareapplicatie om uw woning te ontwerpen en in te richten geheel naar wens.
Een Cardboard VR (Virtual Reality) kunt u via deze site bestellen waarmee u uw toekomstige woning of omgeving kunt ervaren. Lees hierover meer

 

Vereniging Eigen Huis
Een site voor alle woningbezitters van Nederland. Met informatie, handige tips en links ook voor mensen die zelf een huis willen bouwen. Bezoek de site!
Ook handig om te weten is dat er een dubbele hypotheekrenteaftrek van toepassing is. Dus zowel voor de financiering van de huidige woning als van de nieuw te bouwen woning. Lees hierover meer.

 

Belastingdienst
Bekijk ook eens de site van de belastingdienst. Particulieren die zelf een huis willen bouwen krijgen steun van de overheid. Door de economische situatie (kredietcrises) gelden tijdelijk extra voordelen voor eigenbouw. Kijk snel wat de mogelijkheden zijn.