Brabantse Wal Woensdrecht

Brabantse Wal

Woensdrecht

Natuurlijk wonen

In de glooiing van de Brabantse Wal in het plaatsje Woensdrecht wordt op dit moment een bouwplan voor een tiental vrije kavels uitgewerkt.
Altijd al naar eigen wens een woning willen bouwen? In Woensdrecht (Noord-Brabant) krijgt u nu de kans! Op deze bijzondere plek omgeven door het groen bieden wij een tiental bouwkavels te koop aan.

 

Wonen aan de Brabantse Wal
Woensdrecht ligt in de glooiing van de Barabantse Wal; een aardkundig zeer bijzonder gebied in Nederland. De Brabantse Wal is een opvallend landschap in West-Brabant, op de grens met Zeeland en Vlaanderen (België). De Brabantse Wal ligt in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en een deel van Steenbergen en Roosendaal.
Het landschap van de Brabantse Wal wordt gekenmerkt door de steilrand; met door de hoogteverschillen prachtige vergezichten. Aan de voet van de Brabantse Wal ligt het Markiezaatsmeer, een door de Deltawerken afgesloten deel van de Oosterschelde.
Het groene gebied is voor het grootste deel natuur- en cultuurhistorisch beschermd. Niet voor niets is de Brabantse Wal enorm in trek bij wandelaars, fietsers, wielrenners, ruiters en (water)sporters. Lees meer over dit groene gebied op de site van ‘stichting de Brabantse Wal’.

 

Woensdrecht
In Woensdrecht en haar groene omgeving komt u volledig tot rust en kunt u even alles vergeten. Heerlijk ontspannen wandelen in de natuur of een pittig stuk fietsen. Om vervolgens neer te strijken op een gezellig terrasje en te smullen van een heerlijke Bourgondische lunch. Een eldorado als u van fietsen en/of wielrennen houdt. Ook als wandelaar of ruiter is het één en al genieten van de natuur met zijn adembenemende uitzichten.
Zin in de drukte en reuring van een grotere stad? Met de auto bent u al binnen een half uur in het gezellige Breda of Antwerpen.
Zoekt u het iets dichterbij? Binnen 15 minuten staat u al in het centrum van Bergen op Zoom. Hier kunt u terecht voor een film-en theaterbezoek, met in het gezellige stadshart goede restaurants en leuke cafés. Of wat denkt u bijvoorbeeld van ‘het Brabantse Wal festival’ met de ludieke Mudrace?
Woensdrecht zelf heeft door het jaar heen ook vele leuke evenementen en activiteiten. Van een aantal  grote wielerevenementen en jaarmarkten tot ‘de Woensdrechtse Boerendag’.

 

Interesse?
Hoe bijzonder om direct aan de Brabantse Wal te wonen en iedere dag te kunnen genieten van dit prachtige natuurgebied!
Wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in.
Prijs op aanvraag.

 

Vrije kavels Brabantse Wal Woensdrecht